Akoestisch trio boeken?
Veel gestelde vragen

In welke bezetting spelen jullie?

 

De bezetting bestaat uit drie stemmen en drie akoestische instrumenten: een akoestische gitaar, een akoestische basgitaar en een cajon.

Een cajon is een ogenschijnlijk eenvoudig instrument met het uiterlijk van een kistje. Zet daar een bedreven drummer bovenop en de het kistje ontpopt zich tot een compleet drumstel met een veelheid aan geluiden.

Dit alles zonder elektronische hulpmiddelen. Maar ja, hoe kan het ook anders in een akoestische setting? Het is hout wat moet klinken.

 

Hoeveel ruimte hebben jullie nodig?

 

No hall too small is het devies. Het Cassettebandje past dan ook op 1,5 x 2,5 meter. Dit betekent dat vrijwel iedere woonkamer, receptie, achteraf kroeg, restaurant, terras en podium door Het Cassettebandje kan worden omgetoverd tot een sfeervolle trip down memory lane. Een feestje op de gang, Een verjaardag op het balkon, een lazy sunday op het terras of een middag met de tenen in het zand op het strand? Het Cassettebandje zorgt graag voor muziek.

 

Hoeveel opbouwtijd hebben jullie nodig?

 

Een cassettebandje spoel je binnen minuten terug en staat dan klaar voor de start. Zo ook Het cassettebandje. Meer dan een paar minuten zijn niet nodig. Dat geldt ook voor het opruimen.

 

Welk volume spelen jullie?

 

Het is akoestische muziek, daar waar nodig met lichte versterking. We zorgen voor een levendige en prettige sfeer zonder dat het overstemt. We vinden het belangrijk dat gasten gewoon met elkaar kunnen praten. Kan het gezelschap zich toch niet bedwingen om toch een dansje te wagen, kunnen de knoppen wat omhoog. Maar niet te gek he.

 

Hebben jullie versterking?

 

Als het gezelschap of ruimte wat groter is, wordt Het Cassettebandje versterkt door twee bescheiden boxen.

 

Meer info?

 

Neem contact op

 

Korte impressie?


Voor ipad/iphone

Fancy cassettebandje